Nakit po vašoj želji

Chamilia je veoma uspešna i napredna kompanija u kategoriji nakita usklađenih po željama i zahtevima kupca. Ona dizajnira i proizvodi perle i prateće narukvice, ogrlice i priveske, komade koji inspirišu žene da kreiraju personalizovan nakit po želji.

Izvor: www.ministudiomagazin.com

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.10.2010.

13:52

Default images

Dizajnerka ove sve veće zbirke sa više od 600 jedinstvenih perli je Killijan Rider (Killian Rieder), bivša dizajnerka za Ralfa Lorena koja je diplomirala prestižni Modni institut za tehnologiju (Fashion Institute of Technology).

Chamilia redovno predstavlja više od 100 novih perli godišnje. Fokus je na dizajnu visokog kvaliteta, sa puno stila, složenih i bogatih boja - karakteristike koje inspirišu i pružaju lični izraz u dizajnu nakita. Koristeći Chamilia luksuzne ručno izradjene perle od 14k zlata, čistog srebra, Swarovski kristala, italijanskog Murano stakla i kamenja u boji, korisnici mogu napraviti svoj posebni niz na klasičnoj narukvici.
Deo prihoda od prodaje perli donira se za istraživanje raka dojke i autizma a Chamilia podržava i programe o dobrotvorne organizacije koji promovišu mir i pomažu deci u svetu.

Chamilia ima dve perle posvećene borbi protiv raka dojke u “Give Back” programu: sa Sterling srebrom i ružičastim cirkonima i od 14-karatnog zlata sa ružičastim cirkonima.

I vi možete dizajnirati svoje simbolične i jedinstvene narukvice pomoću perli, koje predstavljaju nadu, ljubav i istrajnost…

Izvor: www.ministudiomagazin.com

U NOVOM BROJU MAGAZINA MINI STUDIO
Umetnost življenja na salonu MAISON & OBJET

Modni trendovi za sezonu jesen-zima 2010/11

Uživajte u jahti „Riva 86' Domino” i novom audiju” A7

Predstavljamo “Vacheron Constantin” satove

Oprobajte se u dizajniranju nakita po vašoj želji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: