Zbog operacije kile ostao bez levog testisa

Muškarac iz Oregona, zbog tvrdnji da je nakon operacije kile izgubio levi testis, tuži bolnicu za više od milion dolara.

Zdravlje

Izvor: B92

Utorak, 24.05.2016.

12:40

Zbog operacije kile ostao bez levog testisa
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Čovek je pre hirurškog zahvata osetio veliki bol testisa i skrotuma kao i oticanje. Njegov skrotum je u jednom trenutku toliko otekao da je težio preko 30 kilograma.

Doktori su mu 2011. godine dijagnostikovali bilateralnu preponsku kilu, ali u periodu od 2011. do 2014. nisu ništa preduzimali po tom pitanju.

Zato se pacijent, nakon tri godine od uspostavljanja dijagnoze obratio drugom doktoru, koji ga je odmah uputio na specijalistu za korektivnu hirurgiju.

Međutim, zbog dugog odlaganja operacije, zahvat se zakomplikovao, što je dovelo do gubitka testita i do pojave sterilnosti.

Sada ovaj čovek i njegova žena tuže bolnicu kojoj su se prvobitno obratili za zdravstveni problem i traže preko milion dolara odštete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: