Izbačena Maja Nikolić

Maja Nikolić je sedmi takmičar koji je napustio kuću "Velikog brata".

Izvor: B92

Četvrtak, 02.05.2013.

23:43

Default images

Večeras još jedan ukućanin napušta kuću na Košutnjaku.

Voditeljka Marijana Mićić je uključenje u kuću "Velikog brata" počela konstatacijom da je prethodna nedelja osim što je bila brutalna i krvava, bila i simpatična i slatka.

Podsećamo, nominovane ove nedelje su Ava, Maja Nikolić i Soraja.

Voditeljka se najpre obratila Maji Nikolić pitanjem od kada je počela nterpeljivost između nje i Soraje, na šta je Maja odgovorila da je shvatila još pre tri nedelje da nešto nije u redu. "Dva puta me je uvredila, u dva kviza. Ja imam talenat, pevam, to je jedini kvalitet po kojem se razlikujem od nje. Pokazala je da joj to smeta", rekla je Maja.

Soraja je Marijani odgovorila da sa njene strane ne postoji animozitet ni prema kojem ukućaninu, i dodala da Maja Nikolić divno peva, ali da ona za razliku od Maje nije pevačica, niti namerava da bude.

Marijana je potom obavestila ukućane da su osvojili još jednu žurku, a povod je snimak "Harlem šejka", koji je dostigao preko 30 000 pregleda, uz konstataciju da je bilo "prezabavno".

Željko je dobio priliku da javno objasni da li je znao da je "silovao" Maju Volk, pri čemu je rekao da ništa nije video osim, kako kaže, "nečeg zelenog", i da mu na kraj pameti nije bilo da je to Maja Volk.

Maja Volk se nadovezala i dodala da je to bilo "klasično silovanje", i da je pokušala da pobegne, ali joj to nije pošlo za rukom, jer je on "jak i moćan". "Dobila sam otkaz na svim fakultetima posle ovoga. Ovo je moj kraj", našalila se ona.

U narednom uključenju, voditeljka je zaključila da su se neki odnosi prethodnih nedelja menjali za 360 stepeni, ali je samo jedan od početka čvrst kao stena - odnos Maje Volk i Topića. Ona je podsetila na izjavu Maje Nikolić, koja je rekla da joj je degutantno da posmatra Maju Volk kako gleda Topa, da bi kasnije pod uticajem Vendi izjavila da se pogrešno izrazila. Maja Nikolić se pravdala:" Rekla sam da mi je bilo neprijatno, i kada su mi rekli da pogledam u njih kako glume, rekla sam da ne želim da verujem da postoji nešto između njih dvoje. Iskoristila sam samo pogrešan termin".

Voditeljka je potom istakla da je ovo je rijaliti, dakle zabava, ali ako dvoje provode dosta vremena zajedno, potpuno je normalno da drugi počnu da razgovaraju o njima, i upitala je Maju Volk zašto se ona ljutila. Volk je odgovorila da ovo jeste rijaliti, ali da nije đačka ekskurzija, odnosno zabava za decu i objasnila šta je zapravo pogodilo: "Pogodilo me je to što sam se trudila oko predstave, a drugi su se ludo zabavljali. U tom trenutku sam bila posvećena onome što radim, ja sam glumačko dete i to je tada bila gluma. Ja sam bila ljuta na sebe što sam se toliko uložila u taj projekat".

Top je na pitanje šta je njega najviše pogodilo odgovorio da ga je zabolelo što zna odakle ta priča kreće, i dodao da je potpuno deplasirana i ima idiotski prizvuk. "Nisam ja ludak da žrtvujem svoj brak, niti je Maja luda da žrtvuje naše prijateljstvo, jer to je nešto što će trajati", rekao je Topić.

Iznenađenje večeri - specijalni gost koji je na neki način povezan sa sve tri nominovane ukućanke, je kaskader i bivši ukućanin Uroš Ćertić. Voditeljka je tražila od njega da prokomentariše sve tri nominovane ukućanke. Za Maju Nikolić je rekao da su bili na jednom zajedničkom ručku i da je to sve. Sa Avom je bio dobar u početku, a posle se desilo šta se desilo, dok se sa Sorajom najviše zbližio i voleo bi da pobedi ona ili Top. Za slučaj „torta u lice“, rekao je da Sorajino ponašanje u potpunosti podržava i da bi i sam postupio isto. Po njemu je Maja Nikolić najveći krivac za sukob između nje i Soraja. Uroš je rekao da je glasao jedino za Soraju, i to pet puta. Od tri nominovane ukućanke, on je, razume se, izabrao Soraju da joj se obrati. Tom prilikom, poručio joj je da ne naseda na provokacije i da ide do finala, kao i da je on gleda, podržava i bodri. Preneo joj je i reči podrške od Ivane Stamenković Sindi.

Marijana Mićić se obratila nominovanim ukućankama rečima:"Jedna od vas tri neće stići do polufinala", a zatim ih upitala da li se kaju zbog nečega. Maja je tom prilikom rekla da nije ništa zlonamerno uradila niti je bilo koga jako udarila, već je, kako kaže, samo "šljapnula". Soraja je rekla da je ovde ušla kao čovek i da želi tako i da izađe. Ava neće večeras napustiti kuću. Ostale su da stoje Soraja i Maja Nikolić. Na Marijanino pitanje, ko bi trebalo da izađe, Maja je odgovorila da bi ona volela da ostane. Soraja je, međutim, odgovorila da "ne zna", ali da je Maja interesantnija od nje za rijaliti.

Uz reči: "Soraja, ostaješ, Maja Nikolić izbačena si", Maja napušta kuću.

U kratkom intervjuu sa voditeljkom Marijanom, Maja Nikolić je rekla da se samo sa Topom nije posvađala. Na pitanje kako bi se ponašala da se "Veliki brat" ne emituje za vreme posta, a to podrazumeva odricanje od svega, Maja je odgovorila da nema nikakvu taktiku. Ona je objasnila da su u rijalitiju prenaglašena osećanja, kao i da će sa Topom, Anetom i Vendi ostati u kontaktu, a da će ići na nastupe Maje Volk. Ona je naglasila da posti ne zato što je bolja od drugih, već zato što misli da je gora, i zato radi na sebi i trudi se da se promeni. Voditeljka joj je dala trideset sekundi da se obrati ukućanima. Topu je poručila da od srca želi da pobedi, za Vendi je rekla da je carica, a Anetu je savetovala da samo peva i bude tako lepa i dostojanstvena. Marijana je konstatovala da ispada da sve što drugi rade ne valja, a da za svoje postupke uvek ima opravdanje. Na hipotetičko pitanje šta bi bilo da Slavko nema ženu, Maja je odgovorila da on nije njen tip, a da je sve bilo zezanje.

Marijana je napomenula da od ovog trenutka više nema nominacija, i da gledaoci mogu da glasaju za sve ukućane. Sutra nas očekuje još jedno izbacivanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: