Ana Bebić ispala iz Trijumfa, večeras finale

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.01.2009.

13:32

Default images

- Aleksandar i Adnan pevali su sa starim rokerima Yu grupe, a sa frotmenom „Parnog valjka”, Akijem Rakimovskim, nastupili su Danijel i Vukašin.

Tokom emisije je vladalo ogromno uzbuđenje, ali i trema među izvođačima i voditeljima; bilo je simpatično videti Dragana Marinkovića Macu kako beži sa bine, jer je u izlasku pogrešio „tajming”.

Milan Kalinić je nakon Aninog i Nininog zajedničkog nastupa „zamotao“ Bebićkine noge, aludirajući na to da se na Akademiji skrivala, a to su potvrdili i članovi žirija.

Adnanov nastup je takođe bio posebno zapažen jer se sa pesmom „Dunavom šibaju vetrovi“ bacio u publiku, izazvavši pravu euforiju.
Na Gala večeri nastupili su i bivši ukućani pa su Đorđe Gogov, Nikola Sarić i Nikola Paunović pevali hitove Bilija Ajdola, a Milica, Sonja i Antonija su, sjajno izvele „Dont let go“ grupe „En Vog“.

Ipak najuzbudljiviji deo je bio kad je voditeljka Ana Mihajlovski čitala imena takmičara koji su dobili najviše glasova. Publika se uglavnom opredelila za Adnana Babajića, drugi je bio Vukašin, treći Danijel, četvrti Aleksandar, a jedina devojka u finalu je Nina Petković.
Ana Bebić, najlepša studentkinja, ostala je bez šanse, ali nije klonula duhom: rekla je da bi volela da nastavi karijeru u nekom pop-roku, „jer voli da skače i da se iživljava po sceni”.

Večeras su sve oči uprte u preostalih pet studenata i njihov nastup, posle kojeg ćemo dobiti prvu zvezdu „Operacije trijumf“.

Ko je šta pevao u polufinalu

Nina – „Nothing compers to you“ (Šinejd O’Konor),

Aleksandar – „Mornar“ (Yu grupa) i „Ti si mi u krvi“ (Zdravko Čolić),

Ana – „Sing it back“ / „Familiar feeling“ (Moloko),

Vukašin – „Ugasi me“ (Aki Rahimovski) i „Angie“ (Robi Viliams),

Adnan – „Tempera“ (Džiboni) i „Dunavom još šibaju vetrovi“ (Yu grupa),

Danijel – „Strah me da te volim“ (Mata Hari) i „Kada me dotakne“ (Aki Rahimovski), Ana i Nina – „Tek je 12 sati“ / „Sve bih dala da znam“ (E.T.).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: