Sukob Adnana i Danijela

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.12.2008.

09:16

Default images

Kako se bliži kraj „Operacije Trijumf", tenzije na rijaliti-šou akademiji sve su veće, pa je juče u tri sata ujutro došlo do velikog sukoba između Adnana i Danijela. Revoltiran što je ga Kragujevčanin opomenuo da bude tiši dok on pokušava da zaspi, mladi Bosanac je potpuno „odlepio". Na Danijelove učestale provokacije Adnan nije uspeo da ostane hladan, i posle nekoliko minuta verbalnog prepucavanja poleteo je ka svom kolegi, ispalio bujicu psovki, pominjući usput i Danijelovu majku: - Razbiću ti nosinu kad izađeš odavde. Budi srećan što smo dobri prema tebi. Trpim te tri meseca, keru jedan. Ti si zaslužio sve najgore - grmeo je Babajić, koji je jedva uspeo da se suzdrži da ne udari Pavlovića.

Na prošlonedeljnom Gala koncertu, Danijel je svoj odlučujući glas dao upravo Adnanu i tako ga spasao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: