Emilija Kokić: Sviđa mi se beskompromisni Danijel

Izvor: B92

Sreda, 24.12.2008.

10:11

Default images

Isto tako, na sceni je spontan, emocije pokazuje na svoj način i definitivno ima odličan glas - započela je ovotjedno komentiranje realityja “Operacija Trijumf” zadarska pjevačica Emilija Kokić.

Totalna suprotnost Cukrovu je Aleksandar Belov, inače tradicionalni favorit publike. On nema ideju o sebi, što je možda dijelom razlog zašto ga ljudi uspoređuju s Tošom Proeskim.

S druge strane, Danijel Pavlović mi je dobar izvođač jer je beskompromisan, što možda nije poželjno na početku karijere - objašnjava Kokić i dodaje kako se Danijel odlično poigrava s improvizacijama, što se najbolje vidjelo na duetu s Goranom Karanom u pjesmi “Vagabundo”.

Za drugog hrvatskog kandidata Metkovčanku Anu Bebić Emilija pak kaže kako joj se čini da nije bio njezin dan i da se nije snašla u pjesmama koje je izvodila.

Od sljedećeg tjedna samo publika odlučuje o pobjedniku, tako da je žiriju ovo bila posljednja prilika na kritike i pohvale.

- Apsolutno mislim da to nije dobro, jer samo mi glazbenici znamo neke tajne zanata koje publika ne može primijetiti. Ipak, važan je taj impuls publike koja jasno da do znanja tko joj je simpatičan i tko se dobro snalazi na sceni - veli Emilija, naglasivši kako su joj se sviđale oštre kritike žirija, jer se prema Naknadnim reakcijama kandidata jasno vidi koga su negativne reakcije slomile, a tko će prkosno ići dalje.

Dok drugi glazbenici godinama samostalno grade karijeru, kandidati OT-a zaista su, smatra Emilija, privilegirani.

- Većina glazbenika bačena je u vatru, dok studenti na Akademiji imaju priliku steći dovoljno samopouzdanja prije nego što se suoče sa stvarnošću. Ipak, smatram da nije važan styling, niti scenski nastup pa ni dobra pjesma, već unutarnja snaga i vjera u ono što radiš - zaključila je Kokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: