Danijel odlučio da se oženi

Izvor: B92

Petak, 31.10.2008.

09:12

Default images

- Planiram da se oženim kada izađem. Nije bitno s kim, to vam neću otkriti - ispričao je Danijel, navodeći da mu nije krivo što je nominovan, te da se nada izlasku. Iako su mnogi ovu izjavu da će se oženiti shvatili kao šalu, Danijelova mama Lidija ispričala nam je da je on bio ozbiljan.

- On je to najozbiljnije rekao. Sigurno da nije rekao u šali. Pravo da vam kažem, jedva čekam da se oženi. Ja sam ga savetovala još pre dve godine. Mogli ste da primetite koliko je on emotivan, ljubav mu je na prvom mestu, a ne samo fizički odnos, tako da mislim da je u pravu što hoće da se ženi i kao majka, ja ga potpuno podržavam. On nije neki ženskaroš i trebalo bi da ima životnog druga - priča Lidija Pavlović i objašnjava da Danijel, iako trenutno nije u vezi, sigurno ima kandidatkinja za brak.

- Pretpostavljam ko bi to mogao da bude, ali nije na meni da vam to otkrivam. Verovatno je da ima neku, pa neće se oženiti s prvom na koju naiđe. Pretpostavljam da je u pitanju neka bivša ljubav - zagonetna je njegova mama, koja otkriva sve o Danijelovom ljubavnom životu.

- Prva velika ljubav rodila se još u muzičkoj školi kada je imao 12 godina. Kao mali su se zaljubili, a pravi momak i devojka su postali kada su stasali. Posle je bio s nekom drugom devojkom. S kojom će da se oženi od te dve - njegovo je pravo da odabere. Ja sam tu da ga podržim, a volim ih obe - iskrena je njegova mama i objašnjava šta je navelo Danijela da donese odluku u kući.

- Mislim da je, između ostalog, odlučio to i zbog toga što ga nazivaju homoseksualcem. Kada sam čula šta mu je Skaj rekao, potresla sam se. To me je sve užasno pogodilo.

Kada su nominacije u pitanju, dodaje da se nada da će Danijel izaći ove nedelje.

- Smatram da negativna atmosfera loše utiče na njega. Svi ti ljudi koji poseduju za stepen više talenta od normalnog ne trpe stege i specifični su. Danijel spada u tu kategoriju! Zašto da se tamo muči - zaključuje ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: