Danijel je veoma talentovan

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2008.

08:48

Default images

Danijel Pavlović, učesnik „Operacije trijumf”, koji je na otvaranju šoua zajedno sa Sergejem Ćetkovićem otpevao pesmu „Pogledi u tami” i prisutne šokirao izjavom da su babe njegova najveća slabost, zapravo je polubrat po ocu Marije Šerifović, prošlogodišnje pobednice „Evrovizije”.

Danijel je javnosti poznat i po učešću na Budvanskom festivalu pre skoro četiri godine i tada se u medijima dosta spekulisalo da on i Marija nisu u dobrim porodičnim odnosima. Danas, kada je postao učesnik „Operacije trijumf”, njegova polusestra kaže:

- Nema mesta za priče o nekakvim mračnim svađama. On i ja nismo bliski kao rođeni brat i sestra jer to i nismo, ali smo u normalnim odnosima. Dodaje i da bi volela da njen polubrat, koji je statirao u njenom spotu „Znaj da znam” iz 2003. godine, uspe.

- Volela bih da napravi uspešnu muzičku karijeru, jer je jako talentovan! Mi se znamo od malih nogu i upravo zato mu želim svako dobro i da ostvari sve svoje želje. Ako je to pobeda u „Operaciji trijumf”, onda neka tako i bude - ističe Marija kojoj se čini da će se Danijel dobro pokazati.
- Verujem da će se odlično snaći i dokazati svoj kvalitet!

Marija, koja uspešno korača ka svetskoj slavi i trenutno je okrenuta karijeri u inostranstvu, tvrdi da će, ukoliko bude trebalo, rado pomoći svom polubratu.

Marija se odazvala pozivu „Operacije trijumf” i zajedno sa jednom učesnicom otpevala svoju pobedničku pesmu „Molitva”.

- Emisija je odlična, drago mi je što će mladi talenti moći da pokažu šta znaju. Voditelju su jako simpatični i zanimljivi, nemam nikakve zamerke. Meni je bilo sjajno jer je sve odlično organizovano - kaže Marija i dodaje da je zadovoljna i takmičarima: - Svi su vrlo talentovani, a moje geslo je neka pobedi najbolji - objašnjava Marija i ne krije uzbuđenje zato što je dobila priliku da upozna Anastaziju.

- Ona je svetska zvezda i bilo mi je zadovoljstvo da je sretnem. Ne mogu da krijem da bih radije videla Robija Vilijamsa, ali Anastazija je zaista zaslužila popularnost kakvu i uživa - kaže ona i dodaje šta je sve bitno da bi takmičari postali zvezde.

- Talenat je bitan da bi ušli u najuži krug, ostalo je veliki trud, rad, ali i sreća. Savetujem im da uvek veruju u sebe, daju svoj maksimum i sve što rade, da rade od srca! Anastazija slavila do zore

Nakon fenomenalnog nastupa koji je održala na otvaranju „Operacije trijumf”, Anastazija je u hotelu ”Hajat”, na sedmom spratu, do zore slavila rođendan svoje stilistkinje zajedno sa svojom ekipom i bendom. Anastazija je i pored ovoga imala razlog za proslavu zato što je srpska publika odlično reagovala na njen nastup, glas i zgodan stas. Divljenje je bilo obostrano jer je i pop diva i više nego zadovoljna reakcijom publike.

- Kada se sve završilo, Anastazija je bila prezadovoljna nastupom. Njoj je bilo veoma bitno da nastup bude uspešan, jer je sve ovo ipak njen veliki povratak na scenu, a srpskoj publici je predstavila novi imidž i singl. Bila je zadovoljna ovacijama i reakcijama publike. Osim publike, i nju i njen tim su oduševili scena i zvuk, kao i čitava organizacija - otkriva Marinela Kvapil, portparol producentske kuće “Emotion”, i ističe da je Anastazija pre svega bila fascinirana Sonjom Bakić, učesnicom “Operacije tirjumf”, sa kojom je otpevala pesmu “Left outside alone”.

- Anastazija je pred izlazak na binu poželela da vidi Sonju i ohrabri je, što je i učinila, i mislim da je Sonji to veoma značilo - kaže Marinela.
Da je pop pevačica jakog glasa očarana Beogradom govori i to da planira da ponovo dođe i napravi koncert.

- Rekla je da će se ponovo vratiti u Beograd i da se nada da će ovde napraviti i koncert - ističe Marinela. Anastazija je u Beogradu boravila dva dana, a našu zemlju je napustila juče u popodnevnim časovima.

Slovenci odustali

Iako je bilo planirano da se u „Operaciju trijumf“ uključi i Slovenija, u poslednjem trenutku plan se promenio i to zbog cene, ali i titlovanja koje bi u tom slučaju bilo potrebno.

- Osnovni je problem što je tek tokom leta doneta odluka za Sloveniju, a Makedonci su, u međuvremenu, bili brži u dogovoru. Našli smo mogućnost da uključimo Sloveniju, ali je zapelo jer je pored cene nastao i problem sa titlovanjem, zato što je veoma teško istitlovati dnevnu emisiju - priča za „Blic“ Goran Stamenković, čelni čovek „Emotiona“, i dodaje da pregovori sa Slovencima i dalje traju.

- Ja sam optimista i mi već imamo spreman kasting iz Slovenije, a u sledećoj sezoni će oni sigurno biti uključeni.

Dueti sa zvezdama

Polaznici akademije, učesnici „Operacije trijumf”, imali su priliku da duetski otpevaju pesme sa velikim regionalnim zvezdama. Led je probila takmičarka iz Hrvatske Andrea Harapin, koja se na bini pojavila sa Jelenom Rozgom i izvela numeru „Ne tiče me se”. Andrea je imala malu tremu, a Rozga je još jednom pokazala da ima izvrstan glas.

Nakon Rozge, na bini se pojavio Sergej Ćetković koji je zajedno sa Kristijanom Jovanovom iz Makedonije i Danijelom Pavlovićem, polubratom Marije Šerifović, otpevao pesmu „Pogledi u tami”.

- Drago mi je da se napokon kod nas dešava ovakav, veliki svetski šou! S obzirom na to da sam nekoliko dana proveo na probama i video kako teče organizacija, sve je za svaku pohvalu. Ja uvek podržavam mlade ljude koji tek kreću - kaže Sergej i dodaje da još uvek nema favorite među kandidatima.

- Nisam imao prilike baš sve da ih čujem, ali mislim da ima dosta dobrih pevača i da će taj koji pobedi posle šoua svakako poneti jedno veliko iskustvo.

Sergeju je žao što je jedan učesnik, Kristijan iz Makedonije, sa kojim je pevao, odlukom žirija ispao.

- Žao mi je… Šta znam, ako je žiri izabrao tako - neka, ali žiri nekada nije u pravu. Vreme će pokazati!

Sa takmičarima su pevali i Deen, Karolina Gočeva, a veliki aplauz je dobila i Marija Šerifović, koja je zajedno sa jednom učesnicom otpevala „Molitvu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: