Proverite kako bi vam zvučalo ime da ste rođeni na Islandu

Nakon neverovatnog trijumfa Islanda protiv Engleske na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Francuskoj, Islanđani su preko noći postali apsolutni hit.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 01.07.2016.

18:50

Proverite kako bi vam zvučalo ime da ste rođeni na Islandu
Foto: Screenshot

Posvećeno im je na stotine ilustracija, memeova, gifova i statusa na društvenim mrežama, a čini se da svi odjednom žele da budu Vikinzi.

Dok je svet fasciniran činjenicom da je grupa fudbalera koji su van igrališta mahom farmeri uspela u osmini finala da pobedi "velike" Engleze, na Internetu iz dana u dan niču nove aplikacije vezane za ovu državicu koje se navijači naprosto ne mogu zasititi.

Jedna od njih omogućiće vam da proverite i kako bi vaše ime zvučalo da ste rođeni kao Islanđanin. Iako je u pitanju jednostavan postupak, ne treba ni reći da je aplikacija brzo postala hit, a možete da je isprobate ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: