Uverili ih da drže novi iPhone, svi hvalili telefon star 3 godine

Apple je predstavio novi iPhone SE, prilično sličan 5S, a voditelj Džimi Kimel iskoristio je to za novu podvalu. Od prolaznika na ulici tražio je da ih uporede, iako su držali stare telefone.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 27.03.2016.

10:49

Uverili ih da drže novi iPhone, svi hvalili telefon star 3 godine
Foto: YouTube Screenshot

Poslednjih dana mnogi su zbijali šale na račun Appleovog novog iPhonea SE, naročito oko toga kako se radi o starom iPhoneu 5 koji je samo dobio noviji hardver.

Popularni voditelj Džimi Kimel odlučio je da vidi hoće li Appleovi fanovi na ulici moći da prepoznaju razliku između iPhonea SE i iPhonea 5S. Međutim, caka je bila u tome što im je pokazao dva stara telefona, a većina nije uspela da prepozna da se radi o istom uređaju.

Oni koji su isprobali oba uređaja bili su tako sigurni da se "novi" iPhone čini lakšim, ali i težim. Komentarisali su i kako ekran ima bolji prikaz i deluje brže u radu i da mu je bolja baterija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: