SW Battlefront modovi i sezonska karta

Star Wars Battlefront možda neće imati mikrotransakcije, ali će sezonska karta svakako biti prisutna za sve one koji bi da na ovaj način nabave DLC odnosno plaćene ekspanzije, kojih će biti ukupno četiri tokom “osnovnog životnog veka” ove igre.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 13.10.2015.

18:40

Default images

Vlasnici sezonske karte će dobijati sve dodatke dve nedelje ranije, a poseban bonus je “shoot first” emote. Svi drugi igrači moraće da dokupe svaki od DLCova posebno.

Sa druge strane, konačno su se pojavile zvanične stranice za misije i multiplayer modove. Mesecima unazad EA je polako objavljivao jedan po jedan mod i misiju, a sada su sve “na gomili”. Od misija postoje one namenjene treningu kao i “Survival” u kojoj morate da izdržite talase i talase neprijateljskih napada (ovaj mod bio je dostupan tokom bete). Tu su “Battles” i “Hero Battles”, nešto najbliže singleplayer komponenti što ćete doživeti u Battlefrontu.

Multiplayer modova zato ima pregršt – Fighter Squadron, borbe u vazduhu, Supremacy, 20na20 mod za kontrole tačaka na mapama (uključeni su i pešadija i letelice), Cargo – svojevrsni Capture the flag, potom Droid Run – 6 na 6 mod, Walker Assault, 20na20 (bio uključen u betu), Blast – klasični team deathmatch, Drop Zone, mod sa zauzimanjem podova (bio uključen uz betu), Heroes vs Villains i Hero Hunt.

Star Wars stiže uskoro, već u novembru.

izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: