Samsung: Dva smartfona do kraja 2014.

Kompanija Samsung planira da na tržište plasira dva nova smartfona i to pre kraja 2014. godine. Ova odluka je rezultat razočaravajućih finansijskih rezultata.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 02.08.2014.

08:54

Default images

Kako piše “Wall Street Journal”, potpredsednik Samsung Mobilea, Kim Hjun-Džun, obećao je investitorima da će kompanija napraviti uređaj s velikim ekranom kao i da će će koristiti "nove materijale".

Smartfon sa velikim ekranom će verovatno biti novi model iz porodice Galaxy Note, koji će doći nakon Galaxy Note 3, uređaja predstavljenog u februaru.

Smartfon napravljen od "novih materijala" bi trebalo da napravi korak napred u odnosu na plastično kućište.

Pojavile su se i spekulacije o uređaju pod nazivom Galaxy Alpha, koji će umesto plastičnog kućišta imati metalno kućište.

Galaxy Alpha je navodno kodno ime za isti uređaj koji je ranije "procurio" pod imenom Galaxy S5 Prime i Galaxy F.

U izveštajima se navodi da bi Galaxy Alpha mogao biti predstavljen u avgustu, mesec dana pre nego Apple prestavi iPhone 6.

Izvor: Klix.ba

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: