Prodato 20 miliona SGS2

Bez obzira na to volite li Samsung ili ne, uspeh mu se ne može osporiti.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 23.02.2012.

15:41

Default images

Najveći proizvođač Android smartfona sa jednim od svojih modela postigao je naročiti uspeh, a taj model, Samsung Galaxy S II, prodat je u čak 20 miliona primeraka od aprila prošle godine kada je lansiran.

Prvi Galaxy S predstavljen je 2010. godine, i do sada prodat u 22 miliona primeraka, a još uspešniji naslednik pomogao je Samsungu da stvori bazu korisnika i napravi čitav hype oko ove linije.

Tako se, više nego o ijednom drugom Samsung smartfonu, pisalo o drugom Galaxy S-u, a već početkom ove godine počele su glasine i nagađanja oko toga šta će nuditi Galaxy S III, a pojedini korisnici sa nestrpljenjem očekuju, ne novi Samsung telefon, već isključivo novi Galaxy S.

Prvobitno se mislilo da će on biti predstavljen na MWC sajmu u Barseloni, ali ove godine ipak neće biti velikih najava iz Samsunga na ovom sajmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: