Tehnopolis

Sreda, 10.02.2010.

18:23

Microsoft poriče problem sa baterijom

Microsoft je ispunio obećanje da će ispitati navode o tome da Windows 7 uzrokuje preranu degradaciju baterija kod prenosivih računara.

Izvor: BenchIT

Izvor: B92

Default images

Na iznenađenje nekih, i očekivanje drugih, kompanija je saopštila da Windows 7 nije krivac. Nakon sprovedenog internog testiranja, Microsoft je saopštio da njegove softverske alatke ugrađene u Windows 7 nisu krive za degradaciju baterija, te da će uzrok morati da se potraži na drugom mestu.

Kompanija je iznela nagađanje da u stvari mnogi korisnici nisu ranije primetili degradaciju baterije (koja se najčešće odvija u prvoj godini funkcionisanja), te da se u stvari ona pravilno detektovala tek sa Windows 7 operativnim sistemom.

Microsoft je obećao da će aktivno pratiti dešavanja na ovom polju kako bi pravovremeno reagovao u slučaju potrebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: