Tehnopolis

Ponedeljak, 24.03.2014.

17:10

Novi HTC One se pojavio u "hands on" videu

Nova generacija modela HTC One navodno se pojavila na YouTubeu u videu koji nam pruža prilično detaljan uvid u novi smartfon.

Izvor: Cnet

Default images

Ovaj prilično uverljiv, ali još ne potvrđen video, pruža nam detaljan uvid u novu HTC-ovu perjanicu. Neidentifikovani korisnik ističe i pokazuje određene funkcije telefona, a jedino što je poznato jeste da video potiče iz Nemačke.

HTC bi svoj novi premijum telefon poznat pod kodnim imenom M8 predstaviti 25. marta, a kao i obično, do javnosti je došlo jako malo detalja u vezi sa njim.

Međutim, sudeći po dojavljivaču sa Twittera poznatog kao@evleaks, HTC One 2 bi trebalo da donese tri velika unapređenja u odnosu na originalni model: Snapdragon 800 procesor, 5-inčni 1080p displej i Android 4.4 KitKat.

S obzirom na to šta trenutno nude premijum uređaji drugih proizvođača, ove specifikacije ne iznenađuju previše, ali i dalje predstavljaju ozbiljan korak napred u poređenju sa Snapdragon 600 procesorom, 4.7-inčnim ekranom i Android Jelly Beanom koji su se nalazili u modelu One.

Pojedine glasine takođe tvrde da će novi uređaj posedovati i 3GB RAM-a kao i Sense 6 koji je još nepoznanica.

Saznajte naše utiske nakon testiranja modela HTC One i HTC One Mini

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: