Tehnopolis

Nedelja, 04.01.2015.

21:03

LG G Flex 2 smartfon će biti predstavljen na CES 2015 sajmu

CES 2015 se polako bliži, a sa njim se i kompanije pripremaju da predstave svoje nove proizvode: LG će pokušati da priredi veliku senzaciju sa svojim G Flex 2 uređajem.

Izvor: benchmark.rs

Default images

Nažalost, jedine trenutne informacije poznate o samom uređaju je da uređaj zaista postoji, da će biti zakrivljenog oblika i da će posedovati Qualcomm Snapdragon procesor.

Ovo će takođe biti prvi flagship uređaj posle dužeg vremena koji će se pojaviti na CES-u: MWC u Barseloni po običaju pokupi svu slavu za sebe, mada, takođe možemo postaviti pitanje da li je "iskrivljeni" telefon zaista stvar za mase ili pokušaj industrije da nas usmeri u nekom drugom pravcu.

Pretpostavlja se da će G Flex 2 posedovati savitljive karakteristike kao i prethodnik, svojstvo koje iako deluje neobično, možda i može da privuče neke nove kupce u 2015. godini. Za više informacija o G Flex 2 uređaju ćemo ipak morati da sačekamo CES 2015 sajam. Još samo koji dan nas deli od toga...

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: