Developeri priznali neuspeh LawBreakersa, počeli novi projekat

Iz Boss Key studija su priznali da je njihova pucačina, LawBreakers, omanula, ali ih to ne sputava u daljim planovima, pošto su već započeli rad na novom projektu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 07.04.2018.

19:25

Developeri priznali neuspeh LawBreakersa, počeli novi projekat
Foto: YouTube screenshot

Trenutno nema mnogo detalja o tome šta možemo očekivati od ovih developera, ali je u razgovoru za PC Gamer objavljeno da projekat nema veze za Lawbreakers i izdavačem Nexon.

Pucačina LawBreakers je po pojavljivanju prikazivala potencijal zbog zanimljivog gejmplej sistema u kojem igrači mogu skakati, leteti, tračati po zidovima i izvoditi razne akrobacije u multiplejer borbama. Ali to, nažalost, nije uspelo da traje duže, već je broj igrača polako opadao, tako da u trenutku pisanja ovog teksta na Steamu uopšte nema igrača.

Iz studija Boss Key su u drugoj izjavi priznali da je pucačina neuspeh zato što nije našla dovoljnu publiku koja bi pomogla u razvoju igre, ali neće odustati od igre već su posvećeni u “pružanju drugog života koji zaslužuje”.

Istakli su da će nastaviti sa njenim održavanjem, dok rade na novom projektu.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: