Hearts of Iron IV dobio prvu ekspanziju

Posle pola godine, grandiozna strategija Hearts of Iron 4 dobila je najveće proširenje do sada u vidu plaćene ekspanzije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 16.12.2016.

18:45

Hearts of Iron IV dobio prvu ekspanziju
Foto: Screenshot

Ekspanzija dodaje novine zemljama koje su početkom 20. veka bile deo Britanske imperije (Kanada, Australija, Novi Zeland, Indija i Južna Afrika) pa će svaka od tih zemalja dobiti alternativni put kroz istoriju gde mogu da izaberu da li će ostati lojalni Britaniji.

Kroz Together for Victory dolazi novi sistem autonomije pomenutih država pa će tako moći kroz kampanju da imaju različite nivoe nezavisnosti, ali će moći da međusobno dele tehnologiju kako bi se pojačala snaga cele imperije i međusobno se ispomagale u slučaju katastrofa.

Together for Victory ekspanzija se prodaje po ceni od 15 evra, a Paradox radi na još dve neimenovane ekspanzije. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: