Konačno zadovoljna: "Ne trebaju mi više mlađi muškarci"

Najpoznatija “očajna domaćica” Eva Longorija nakon razvoda od košarkaša Tonija Parkera uglavnom je izlazila s mlađim muškarcima. Sada joj, kako kaže, mlađi muškarci ne predstavljaju nikakav izazov...

Izvor: B92

Nedelja, 16.02.2014.

16:45

Default images

Nakon što se tridesetosmogodišnja Eva razvela od sedam godina mlađeg košarkaša izlazila je sa Markom Sančezom, Eduardom Kruzom i Ernestom Arguleom.

Kako sama kaže to je radila da bi sebi, a i bivšem mužu dokazala da može da ima bilo kog mladića.

“Želela sam sebi, a i bivšem suprugu da pokažem da mogu da imam koga god poželim. Mlađi muškarci su mi uvek bili izazov”, rekla je Eva u nedavnom intervjuu.

Međutim, jednom kada je savladala svoje izazove Eva se smirila, te je sada u vezi sa četrdesetpetogodišnjim milionerom Antonijem Bastonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: