Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 25.02.2017.

13:09

Pad Lindzi Von, pobeda Ilke Stuhec

Američka skijašica Lindzi Von zbog pada nije uspela da završi takmičenje u superveleslalomu u švajcarskoj Kran Montani u okviru Svetskog kupa.

Izvor: mn

Autor: mn

Pad Lindzi Von, pobeda Ilke Stuhec
Getty Images

Vonova, koja je na početku sezone slomila ruku i još nije potpuno oporavljana, izgubila je kontrolu na početku trke i udarila u zaštitnu ogradu.

Srećom, uspela je sama da ustane i izađe sa staze. Osim nje zbog mokrog snega i loših uslova na stazi još nekoliko skijašica nije uspelo da završi trku.

Prvo mesto zauzela je Ilka Stuhec iz Slovenije sa vremenom 1:21.78 minuta ispred Elene Kurtoni iz Italije (1:22.28), dok je treću poziciju zauzela Stefani Fenijer iz Austrije (1:22.87).

Takmičenje u Švajcarskoj se nastavlja u nedelju u alpskoj kombinaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

42 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu