Nova vest
Zimski sportovi

Petak, 21.12.2012.

22:46

Hokej: Novi poraz Zvezde

U prvom meču sedmog kola prvenstva Srbije hokejaši Viteza savladali su u gostima Crvenu zvezdu rezultatom 7:0 (3:0, 0:0, 4:0).

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Tri pogotka za ekipu Viteza postigao je Bogdan Janković, dva puta strelac je bio Marko Prokić, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Bojan Janković i Aleksa Despotović.

Vitezovi sa Novog Beograda su treću pobedu u šampionatu osigurali već u uvodnoj fazi meča. Prvo je Prokić iskoristio dodavanje Bogdana Jankovića, da bi nedugo zatim gol postigao i mlađi Janković, Bojan. Slabu odbranu Zvezde u prvom delu Prokić još jednom kažnjava za ubedljivih 3:0 već sredinom prve trećine.

U narednih pola sata igre nije bilo golova, iako je i u tom periodu Vitez bio znatno opasniji. Tek sredinom poslednje trećine rezultat na semaforu je promenjen, kada je u roku od tri minuta Vitez uvećao prednost na velikih pet golova. Prvo je Bogdan Janković postigao svoj prvi pogodak na meču, da bi potom Despotović iskoristio odličnu akciju braće Janković za velikih 5:0.

U samoj završnici Bogdan Janković postiže još dva gola i tako kompletira ’het-trik’, za ubedljiv trijumf gostiju u ledenoj hali „Pionir“.

U drugom meču sedmog kola, Partizan je sa 9:4 pobedio Spartak u Subotici. Utakmica NS Stars – Beograd je odložena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

41 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu