Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 05.04.2010.

22:29

Osvojili titulu pa pretukli trenera

Hokejaši Akroni Jesenice su, nakon osvajanja titule državnog prvaka Slovenije, pretukli svog trenera Majka Posmu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Rukovodstvo kluba Akroni Jesenice je zgrozžno nad činjenicom da je ssest hokejaša tog kluba u subotu posle osvajanja titule otišlo u Rateče gde su na spavanju pretukli Posmu i naneli mu teške telesne povrede.

Klub je događaj već prijavio policiji i namerava da hokejaše umešane u napad na trenera kazni time što će sa njima odmah raskinuti ugovore i za njih uvesti suspenzije na svim nivoima, od klupskog do Međunarodne hokejaškog federacije.

Predsednik kluba Akroni Jesenice Slavko Kanalec je za slovenački portal 24ur.com rekao da trener ima razbijenu arkadu, modrice i povrede po nogama, potvrdivši da je među onima koji su pretukli trenera i jedan od članova slovenačke hokejaške reprezentacije.

Prema dosadašnjim nezvaničnim informacijama tog portala, razlog za napad na Posmu je navodno saobraćajna nesreća koju su izazvali hokejaš Tod Elik i napadnuti trener i u kojoj je bio povređen jedan od mladih hokejaša Akroni Jesenice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

44 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu