Nova vest
Tenis

Petak, 25.06.2010.

19:47

Jelena Janković: "Zadovoljna sam svojom igrom"

Jelena Janković rekla je, posle plasmana u osminu finala Vimbldona, da je zadovoljna svojom igrom. Srpska teniserka se mučila u prva dva kola, ali je u trećem odlično igrala i prepustila Aljoni Bondarenko samo tri gema.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Delujete kao da ste veoma ste veoma zadovoljni svojom igrom.

"Srećna sam zbog načina na koji igram u ovom trenutku. Posebno danas, u prvom setu sam igrala zaista dobro. To je igra kakvu bih želela da pružam. To sam prava ja. Na tome sam radila neko vreme – pokušavala da igram agresivinije, da serviram dobro i izlazim na mrežu."

Bili ste svetski broj jedan, a onda ste počeli da primenjujete poseban fitnes program u cilju da ojačate. Da li ste dobili rezultate koje ste želeli?

"Da, ali je to je bilo još ranije. To je dobro iskustvo iz kojeg sam dosta naučila. Uvek pokušavate nešto kako biste napredovali. Pokušavate da uvedete neke novi stvari u igru, da fizički ojačate, postanete brži. U ovom trenutku dobro radim. Vratila sam se svoj uobičajenom načinu treniranja i zadovoljna sam kako igram."

Zbog toga što sada dobro igrate, da li ste kajete jer ste eksperimentisali?

"Uvek radite ono što mislite da će vam doneti dobro. Nikada ne ulazite u neki proces misleći da je to loše po vas i da će imati negativan efekat. Kao što sam rekla, pokušavate da postanete bolji teniser i mislim da svake godine napredujem. Ako ne napredujete, pretećiće vas. Ne kajem se ni zbog čega."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve