Brutalan start, jauci Plavšića, nema preloma

Vezni fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić teško je povređen u meču sa ekipom Mladosti u četvrtak uveče na "Rajku Mitiću".

Izvor: AK

Četvrtak, 01.12.2016.

19:40

Brutalan start, jauci Plavšića, nema preloma
Foto: StarSport

Napadač gostiju iz Lučana Radomir Milosavljević je uklizao direktno u njega sa dve noge zbog čega je dobio žuti karton (!?), ali drugi u roku od tri minuta pa je završio meč u Beogradu u 50. minutu.

Plavšić je uz jauke iznet s terena na nosilima i odmah odvezen u bolnicu vozilom hitne pomoći, a lekari su mu na licu mesta imobilizovali desnu nogu sa longetom.

S obzirom na reakciju njegovih saigrača, medicinskog tima i stručnog štaba, strahovalo se da je u pitanju teža povreda 20-godišnjeg fudbalera, ali su iz kluba potvrdili da nema preloma noge.
Foto: StarSport
.
Foto: StarSport
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: