Klaster SC Vojvodine: Veliki uspeh

Klaster sportskih centara Vojvodine, organizator manifestacije ''Noć sportskih centara'', saopštio je da je premijerna akcija ostvarila veliki uspeh.

Izvor:

Utorak, 27.09.2016.

23:55

Default images
Getty Images

Četiri sportska centra – JP SPC Vojvodina ''Spens'' u Novom Sadu, ''Tikvara'' u Bačkoj Palanci, ''Đorđe Predin Badža'' u Bečeju i ''Tašmajdan'' u Beogradu – otvorili su minulog petka vrata mnogobrojnim posetiocima i predstavili se različitim sportskim aktivnostima.

"Nakon fantastičnog odaziva publike, Klaster sportskih centara Vojvodine planira da manifestaciju učini tradicionalnom i da se svi veliki sportski centri u Srbiji uključe. Prezadovoljni smo odazivom i što je dogadjaj prošao na visokom nivou, s obzirom na to da je održan prvi put. Ovo je i sjajan pokazatelj kako sportski centri na lokalnom nivou promovišu sport za sve i prezentuju sve svoje kapacitete sugrađanima. Bitno je pokrenuti pozitivnu energiju, decu i mlade vratiti zdravom načinu života i sportu", izjavila je predsednica Klastera prof dr Milka Đukić.

U ''Spensu'' su posetioci uživali u promociji košarke, karatea, fudbala, odbojke, džudoa, rvanja, badmingtona, klizanja, stonog tenisa. U ''Tikvari'' su predstavljeni kuglanje, fitnes, odbojka, rukomet, karate, stoni tenis, mali fudbal, a u Bečeju futsal, borilački sportovi, odbojka, vaterpolo, košarka i fitnes.

Beogradski Tašmajdan je događaj otvorio hokejaškom utakmicom izmedju Crvene Zvezde'' i 'DVRK' u ledenoj dvorani hale Pionir.

U samom kompleksu u punoj sali stadiona usledili su revijalni kik boks mečevi, dok je na bazenu, pred punim tribinama, održana prezentacije vodenih sportova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: