Gvardiola napustio Barselonu!

Đozep Gvardiola neće u naredenoj sezoni predvoditi Barselonu, piše Marka.

Izvor: NK ÈŽ

Petak, 27.04.2012.

10:57

Default images

Gvardiola je u razgovoru sa igračima pred trening koji je počeo u 11 časova u petak saopštio da ih neće trenirati u narednoj sezoni.

Sjajni stručnjak je trening otvorio rečima: "Dečaci, neću vas trenirati u narednoj sezoni". Posle četiri godine rada na mestu trenera, takođe, bivši igrač tog kluba, saopštio je da je vreme da napusti Barsu. O daljim planovima nije govorio.

Posle eliminacije Barselone u polufinalu Lige šampiona od Čelsija, spekulisalo se da bi prvi čovek katalonskog kluba mogao da podnese ostavku, što se u petak i dogodilo.

On je jedan od najuspešnijih trenera u istoriji katalonskog kluba. Osvojio je tri uzastopne titule u Primeri, dva puta vodio ekipu do vrgha Evrope 2009. i 2011. godine, kao i do titule klupskog svetskog prvaka.

I pored toga što je Gvardiola najavio da želi da se odmori, odmah su se javili zainteresovani da ga dovedu na klupe sovjih klubova. Naravno, prvi u red stao je Roman Abramovič, koji je navodno spreman da "plati koliko god je potrebno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: