Sreda, 11.08.2010.

16:18

B92: I Zvezda u "igri" za Mrđu?

"Sapunica Mrđa" dostigla vrhunac. Čenici Zvezde pregovaraju sa vodećim ljudima Vojvodine.

Izvor: B92

Default images

Napadač Vojvodine i reprezentativac Srbije Dragan Mrđa posle sastanka vodećih ljudi Vojvodine i Crvene zvezde, mogao bi da se vrati u klub iz Ljutice Bogdana, nezvanično saznaje B92.

Kako nezvanično saznajemo, crveno-beli, koji se tokom „sapunice Mrđa“ nisu ni jednom spominjali kao moguća adresa ovog napadača, iznenada su iskočili u prvi plan, nakon sastanka koji je održan u sredu.

Za sada nije poznato šta su čelnici Zvezde ponudili vodećim ljudima Vojvodine i da li je ta ponuda, (nakon konačnog priznanja čelnika Partizana da razmišljaju i pregovaraju o dolasku Mrđe) , bolja od one koja je stigla iz Humske. Ostaje i pitanje, da li je izjava sportskog direktora Vojvodine MIodraga Pantelića "da je novosadski klub spreman da napravi izuzetak samo u ovom slučaju" bio signal i za beogradske crveno-bele da krenu u akciju dovođenja svog nekadašnjeg napadača.

Ovim je čini se letnja sapunica u kojoj se našao napadač Vojvodine i najbolji strelac lige, dostigla svoj vrhunac...

Podsetimo, za Mrdju su se tokom leta interesovali brojni klubovi, ali je i dalje član Vojvodine sa kojom nije odradio pripreme na Tari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

23 h

Podeli: