Galešić zvanično u Partizanu

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Galešić potpisaće u ponedeljak trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije Partizanom.

Izvor: AK

Nedelja, 20.06.2010.

18:38

Default images

Bivši igrač HIT Gorice rođen je 11. marta 1989. godine, a karijeru je počeo u Borcu iz rodne Banjaluke.

U Sloveniju je otišao 2007. godine i tokom tri sezone odigrao 56 utakmica i postigao devet golova. Galešić igra u veznom redu na desnoj strani, a već ga porede sa Zoranom Tošićem.

“Ostvario mi se dečački san da zaigram u Partizanu, koji volim od malih nogu. Za to je najzaslužniji moj ujak, koji me je “zadojio” crno-belom bojom. To je i odlučilo da ne potpišem za Đenou, jer kada su mi javili da me traži Partizan, sve sam drugo zaboravio”, u rekao je novi član “crno-belih”.

Goran je u ovom prelaznom roku već bio “viđen” u Đenoi, članu Serie A, ali je u poslednjem trenutku odustao, pošto je klub hteo odmah po potpisu da ga ustupi švajcarskom Luganu, jer u italijanskom klubu trenutno nema mesta za još jednog igrača van Evropske unije.

Galešić se najviše divi argentinskim fudbalerima.

“Fudbalski idoli su mi Maradona i Mesi, pa ću se truditi da kroz rad u Partizanu, pokušam da se izborim za mesto u timu i koliko-toliko pokažem nešto iz repertoara svojih idola!”

Promocija nove akvizicije “crno-belih” obavljena je u nedelja, a javnosti ga je predstavio koordinator selekcija Albert Nađ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: