Vaterpolisti bez Ćuka u Kanadi

Reprezentacija Srbije u ponedeljak je otputovala na desetodnevne pripreme u Montreal, a među reprezentativcima nije bilo Marka Ćuka.

Izvor: JT

Utorak, 15.06.2010.

12:02

Default images

Razlog za to što je Ćuku u noći između subote i nedelje Ćuku pujlo slepo crevo i on je operisan u Novom Sadu i pred njim je period oporavka.

Pored Ćuka u Kanadu nisu otputovali ni Aleksa Šaponjić i Nemanja Ubović, koji će raditi po utvrđenom programu sa grupom igrača u Novom Sadu, dok je kapiten Vanja Udovičić na odmoru posle završene sezone sa Pro Rekom.

U Kanadu, gde su pored zajedničkih treninga predviđene su i dve zvanične utakmice sa tom selekcijom, otputovali su: Slobodan Soro, Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović, Živko Gocić, Filip Filipović, Marko Avramović, Boris Vapenski, Milan Aleksić, Nikola Rađen, Miloš Miličić, Srđan Vuksanović, Petar Filipović, Slobodan Nikić, Duško Pijetlović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Luka Šaponjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: