Bez Lidije Mihajlović u Pekingu

Lidija Mihajlović propustiće zbog porodičnih obaveza drugi ovogodišnji Svetski kup u Pekingu od 16. do 24. aprila.

Izvor: B92

Utorak, 06.04.2010.

15:33

Default images

Srpske strelce, predovodiće evropska šampionka vazdušnom puškom Andrea Arsović, a na put će ukupno četiri takmičara i tri takmičarke MK i vazdušnom puškom i četvoro strelaca MK i vazdušnim pištoljem.

Puškom će gađati: Stevan Pletikosić („Čika Mata“, Kragujevac), Nemanja Mirosavljev, Dragan Marković (obojica Novi Sad) i Milenko Sebić (Policajac), kao i Aranka Binder (Novi Sad), Andrea Arsović (Partizan) i Ivana Maksimović (Novi Beograd Ušće).

MK i vazdušnim pištoljem gađaće: Jasna Šekarić, Zorana Arunović (obe Crvena zvezda), Damir Mikec (Policajac) i Andrija Zlatić („Aleksa Dejović“, Užice).

U Novom Sadu će se već ovog vikenda održati prvi Kup Srbije MK oružjem, tako da će reprezentativci imati kvalitetnu proveru pred odlazak za Peking.

Na prvom Svetskom kupu u Sidneju od 20. do 28. marta učestvovali su Jasna Šekarić i Damir Mikec. Šekarićeva je osvojila zlato MK pištoljem i sedmo mesto vazdušnim pištoljem, dok je Mikec bio četvrti MK i sedmi vazdušnim pištoljem.

Treći Svetski kup je u američkoj vojnoj bazi Fort Bening od 22. do 31. maja, a četvrti, poslednji, u Beogradu od 26. juna do 4. jula.

Šampionat sveta na kome će se vaditi prve vize za OI u Londonu 2012. je od 29. jula do 11. avgusta u Minhenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: