Kapelo odlučuje o Teriju

Selektor Engleske Fabio Kapelo razgovarao je sa čelnicima Fudbalskog saveza o situaciji sa Džonom Terijem.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 01.02.2010.

20:53

Default images

Privatni život kapitena reprezentacije trenutno potresa javnost na Ostrvu, a ljudi iz FA su selektoru u potpunosti dali slobodu u odlučivanju o statusu Terija.

"Fabio je spreman da ubrza rešavanje situacije sa Džonom Terijem. Razgovarao je sa našim predsednikom, lordom Dejvidom Trismanom, i izvršnim direktorom Ijanom Votmorom i obojica su ga podržala u donošenju najbolje odluke za engleski fudbal", navodi se u saopštenju FA.

"Fabio izlazi na kraj sa situacijom na svoj način, koristeći svoje veliko iskustvo fudbalskog trenera", dodaje se u saopštenju.

Terijeva budućnost u reprezentaciji došla je u pitanje prošle nedelje, kada su se u javnosti pojavili navodi o vezi oženjenog defanzivca Čelsija i tadašnje devojke njegovog druga iz reprezentacije Vejna Bridža.

Javnost u Engleskoj bruji o tom skandalu i mediji se utrkuju ko će pre objaviti ispovest devojke sa kojom je Teri navodno bio u vezi.

Kapelova odluka će, međutim, verovatno biti doneta na osnovu reakcije Terijevih saigrača iz reprezentacije i njihove spremnosti da im on i dalje bude kapiten.

Kapelo je poznat kao trener koji strogo drži do discipline.

Bridž je u reprezentaciji bio rezerva Ešliju Kolu na levom beku, ali su britanski mediji javili da on razmišlja o povlačenju iz nacionalnog tima zbog ove situacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: