Vujošević zadovoljan

Trener Partizana Duško Vujošević istakao je da je zadovoljan rezultatom, igrom i atmosferom u hali na poslednjoj utakmici "crno-belih" u 2009. godini.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 26.12.2009.

22:43

Default images

Partizan je u zaostalom meču prvog kola regionalne NLB lige pobedio FMP sa ubedljivih 86:59. "Bez obzira koliko respetkujemo tim iz Železnika, smatram da smo u duelima sa njima mi apsolutni favoriti i da je u situacijama kada smo maksimalno skoncentrisani, sve u našim rukama. Nikada utakmice izmedju Partizana i FMP-a ne odlučuju sudije, već igrači", napomenuo je Vujošević.

On je podsetio da su "crno-beli" u godini na izmaku osvojili tri trofeja - titule regionalnog i državnog prvaka i Kup Radivoja Koraća - i da su igrali u četvrtfinalu Evolige dodavši da su se navijači popularnog kluba "na sjajan način" oprostili od ljubimaca pred novogodišnju pauzu.

"Pokazali smo da imamo karakter kojim možemo da savladamo nagomilani umor. Pauza koja sledi može da ima i dobre i loše efekete, ali mislim da nam je u ovom trenutku dobrodošla", rekao je Vujošević.

Trener FMP-a Vlade Đurović ocenio je da su njegovi izbranici šansu da iznenade favorita prokockali u sredu na svom parketu i dodao da se nije
"preterano nadao" uoči današnjeg meča.

"Za razliku od nas, Partizan ima iskusniji i kvalitetniji tim, nekoliko stranaca u sastavu, ali i izvanredne navijače, koji su im 'šesti igrač'. Želim 'crno-belima' da 6. januara u Evroligi trijumfuju protiv Lijetvos Ritasa razlikom koja im je potrebna za plasman u drugi krug", zaključio je Đurović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: