Vujošević: "Cilj plasman na F4"

Trener Partizana Duško Vujošević je uoči meča sa FMP-om istakao da "crno-beli" žele odbranu titule, ali da je prvi cilj plasman na završni turnir NLB lige.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 22.12.2009.

14:51

Default images

"Pobeda na gostovanju u Širokom Brijegu nam puno znači. Igrači su pre tri dana dobro odradili posao, a posebno me je zadovoljilo što su imali kolektivni pristup i u odbrani i u napadu", naveo je Vujošević.

Naglasivši da je prijatno iznenađen sportskom atmosferom u dvorani "Pecara", Vujošević se domaćinima zahvalio na čestitkama koje je dobio zbog priznanja za najboljeg trenera Evrolige u prošloj sezoni.

"Zadivljen sam načinom na koji se u Hercegovini prate naši uspesi na međunarodnoj sceni", rekao je trofejni strateg.

Plejmejker Aleksandar Rašić ocenio je da je sledeći rival najtrofejnijeg srpskog kluba, tim FMP-a, mlada i neugodna ekipa koja tokom sezone igra veoma promenljivo.

"Oni sigurno imaju veliki potencijal, a u duelu protiv nas očekujem da budu silno motivisani, kao i ostali naši rivali", izjavio je Rašić koji je igračku afirmaciju doživeo u FMP-u.

On je istakao da svi u Partizanu žele da vrlo uspešnu 2009. završe pobedama kako bi se, pred pauzu uoči praznika, našli na deobi druge pozicije u NLB ligi.

"Neće to, međutim, biti nimalo lak zadatak, s obzirom da je jako teško dobiti istog rivala za samo tri dana", podsetio je Rašić da će "crno-beli" sa "panterima" ukrstiti koplja i 26. decemra u odloženom susretu prvog kola regionalne NLB lige.

Utakmica između FMP-a i Partizana na programu je u sredu od 18 časova u Hali sportova u Železniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: