Slovenija bez Smodiša i Dragića

Jedan od najboljih slovenačkih košarkaša Matjaž Smodiš najverovatnije je završio učešće na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.09.2009.

14:55

Default images

Kapiten reprezentacije Slovenije stigao je rovit na Evrobasket, odigrao 10-ak minuta protiv Srbije u drugom kolu grupe ‘C’ i to će biti sve od njega na šampionatu Evrope, najavio je selektor Slovenije Jure Zdovc. "Bojim se da je Smodiš izgubljen do kraja Evrobasketa. Vidim da mu je teško, da ga bole leđa, ali ja sam mu jako zahvalan što je s nama, što nas bodri.”

Zdovc će u 2. kolu grupe ‘F’ protiv Poljske biti i bez beka Gorana Dragića, koji je zbog povrede kolena sa meča protiv Litvanije pod znakom pitanja ne samo za taj meč, već i za ostatak takmičenja.

U dosadašnjim mečevima u Poljskoj, Dragić je bio jedan od najboljih slovenačkih igrača, uz učinak od 9,3 poena po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: