Makabi kompletirao tim

Dovođenjem Dorona Perkinsa i Gala Mekela, Makabi je kompletirao sastav za predstojeću sezonu.

Izvor: Ilija Kovaèiæ

Nedelja, 30.08.2009.

18:19

Default images

Obojica igraju na poziciji plejmejkera. Perkins, koji je prošle sezone izabran za najkorisnijeg igrača izraelske lige potpisao je dvogodišnji ugovor, dok je Mekel proglašen za najboljeg novajliju, a igrao je kao pozajmljen igrač Makabija za Galil Elion.

Perkins (188, 26) je nosio dres Makabi Haife, sa kojom je stigao do finala plej-ofa i nacionalnog kupa. On je u proseku beležio 15.8 poena, 5.6 skokova i 5.6 asistencija. Perkins će ponovo biti saigrač Diora Fišera, pošto su zajedno prethodno nosili dresove Eufoni Brija i EWE Oldenburga. Pre Evrope, Perkins je igrao u Japanu za Tojota Alvark, kao i u Sjedinjenim Državama za Santa Klara Koledž.

Mekel je startni plejmejker izraelske reprezentacije. On je odrastao u juniorima Makabija pre nego što je dve sezone igrao za Vičita Stejt univerzitet. On se 2008. godine vratio u Tel Aviv, ali je prosleđen Galil Elionu na pozajmicu.

Makabi je gotovo kompletno renovirao tim u odnosu na prethodnu sezonu, a dres tima iz Tel Aviva pored Perkinsa i Mekela nosiće još i Čak Eidson, Stifon Lazmi, Alan Anderson, Endru Vizneski, Mačej Lampe, Dejvid Blutental, Raviv Limonad, Derik Šarp, Dior Fišer i Janiv Grin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: