Navijač ubio igrača u gol šansi

Jedan fudbalski navijač u Iraku pištoljem je ubio igrača protivničkog tima koji je pokušavao da postigne izjednačujući gol tokom prvenstvene utakmice.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 16.03.2009.

21:36

Default images

Vest je saopštila iračka policija. Pucnjava se desila u subotu u mestu Hila, oko 100 kilometara južno od Bagdada, u duelu dve niželigaške ekipe. "Čim se igrač Hajder Kadim našao ispred protivničkog golmana, jedan od navijača je pucao. Odmah smo ga uhapsili, ali je nesrećni fudbaler preminuo", rekao je jedan lokalni policajac koji je želeo da ostane anoniman.

Fudbal je najpopularniji sport u Iraku, a reprezentacija te zemlje pre dve godine je osvojila Azijski kup, pobedivši u finalu Saudijsku Arabiju sa 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: