Kosanović:"I bod je dovoljan"

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Sreda, 07.11.2007.

19:01

Default images

Trener Crvene zvezde Milorad Kosanović izjavio je u Solunu, veče pred meč drugog kola Lige UEFA sa Arisom, da priželjkuje pobdu, ali da ne bi bio nezadovoljan ni bodom. „Kako god da se završi meč ovog četvrtka završi utakmica, mi moramo pobediti Bolton u Beogradu, bez toga ni pobeda ovde ne znači mnogo. Svaki pozitivan rezultat još uvek je znak da stvari kontrolišemo i da od nas zavisi do kraja takmičenja. Moramo i time biti zadovoljni. Lepo bi bilo dobiti, ali Aris razmišlja na isti način“.

Na pitanje grčkih novinara da li su problemi u naadu najveći problemi Zvezde, Kosanović je našao vremena i da se našali.

„Sa tim problemom se suočavamo od prvog kola. Uprkos tome pravimo veoma korektne rezultate. Nadigrali smo Rendžers u obe utakmice, nismo imali sreću da prođemo u Ligu šampiona, nadigrali smo Groklin bez problem, a nadigrali smo čak i Bajern. Šta mislite šta bi bilo da imamo još i dva napadača. Bili bismo strašni. Šalim se, naravno, Imamo to što imamo, sasvim dovoljno da igramo na ovom nivou“.

Trener Zvezde smatra da je igra grčkog tima opasnija od pojedinaca koji su u njemu.

„Nama je sutra mnogo veći protivnik tim Arisa, a ne pojedinci. Aris ima nekoliko veoma interesantnih pojdinaca. Normalno je da ćemo na te detalje morati da obratimo pažnju. Generalno, najvažnije je obratiti pažnju na njihovu timsku igru“.

Na konstataciju da u Solunu nije lako igrati, što je osetila i Saragosa, Kosanović kaže da se Zvezda, kao veliki evropski klub, nikoga ne boji.

„Crvena zvezda kao tim možda ima određene probleme u ovom delu prvenstva, koji nisu mnogo veliki i više su posledica napornog takmičenja u kojem se borimo. Međutim, Zvezda je veoma veliki klub. Kao takva ona je razvila mentalitet koji se razlikuje od mentaliteta srednjih i malih klubova. Zvezda može da igra odlično, može da igra slabo, ali Zvezda se nikad nikog ne boji. Zvezda poštuje svakoga, ali u svaku utakmicu ulazi sa istim odnosom. Tako će biti i u četvrtak ovde“.

Meč Aris - Crvena zvezda počinje u 20:45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: