Utorak, 30.09.2008.

00:01

Koroman: "Partizan ima kompleks"

Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman kaže da je njegov tim u prednosti pred derbi sa Partizanom jer ’crno-beli’ imaju kompleks kada dolaze na Marakanu.

Izvor: B92, Večernje novosti

Default images

"Dobro znaju šta ih čeka na Marakani, a podsetio bih i na kompleks koji imaju kada nam dolaze u goste! Tu nikakvi trofeji iz prethodne sezone i položaj na tabeli nemaju uticaj. Ne verujem da će nas potceniti, iako imaju veliku prednost na tabeli, čak 10 bodova", izjavio je bočni fudbaler ’crveno-belih’.

Srpski derbi uvek je bio poseban i zbog činjenice da trenutna forma nije bila presudna.

„Partizan je u naletu, ređa pobede, na korak je od Lige UEFA. Derbi je, međutim, sasvim druga priča. Crvena zvezda se stabilizovala i tvrdim da Partizan nije bolji tim! To će se videti na terenu u nedelju“, optimističan je jedan od najboljih fudbalera Zvezde.

Od početka sezone svašta se događalo na “Marakani”. Šamar Koromanu, razbijeni automobili, novi ljudi na ključnim pozicijama...

„Mnogo ružnih stvari preživeli smo poslednjih meseci. Pisalo se i mnogo neistina o svemu, pa i meni, ali na to ne želim da se vraćam. Posvećan sam samo treninzima i utakmicama, uz veliku želju da ekipa dokaže da je neuporedivo bolja nego što su to rezultati pokazivali na početku sezone“.

Ulaznice za derbi trebalo bi da budu puštene u prodaju od četvrtka. Najjeftinije za severnu i južnu tribinu koštaće po 300, za istočnu 400, a za zapadnu 600 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

187 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: