Subota, 29.09.2012.

17:20

Nani udario saigrača?

Portugalac Nani mogao bi uskoro da "leti" iz Mančester junajteda pošto se potukao sa saigračem Davideom Petručijem.

Izvor: B92

Default images

Nani je već neko vreme više koncentrisan na novi i bogatiji ugovor nego na igre za "crvene đavole", a krajem leta se spekulisalo da bi mogao da napusti "Old Traford".

Međutim, incidentom koji je navodno izbio nakon nešto jačeg klizećeg starta 20-godišnjeg Italijana na Nanija, Portugalac je prvo verbalno, a potom i fizički nasrnuo na Petručija.

Engleski mediji spekulišu da bi ovo moglo da znači da će Nani već u januaru napustiti Junajted, a zainteresovani za njega ranije su bili Juventus i Zenit, koji je navodno nudio i 30 miliona evra za 25-godišnjeg krilnog igrača.

Nani trenutno zarađuje 90.000 funti nedeljno, a u novom ugovoru je zražio povišicu na 130 hiljada, što je Junajted odbio.

Mančester junajted od 18.30 igra protiv Totenhema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Svet

Jako nevreme napravilo haos

Austrijsku pokrajinu Tirol zahvatilo je jako nevreme, dan nakon što je u Štajerskoj evakuisano oko 50 ljudi zbog polava koje su izazvale obilne padavine.

10:10

10.6.2024.

1 d

Podeli: