Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 27.01.2014.

22:08

Zvezda i Radnički zajedno treniraju

Vaterpolisti Crvene zvezde i Radničkog u utorak od 11 časova će na bazenu “11. april” imati zajednički trening.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Taj trening ne predstavlja pokušaj smirivanja strasti posle finala Kupa Srbije između dva kluba koje je rešeno golom Denisa Šefika u poslednjoj sekundi utakmice za trijumf Zvezde sa 12:11.

Iz Radničkog su istakli da taj gol koji je Šefik postigao uputivši šut sa svog gola nije regularan i tražili su da se utakmica ponovi. Na drugoj strani, iz redova ‘crveno-belih’ istakli su da ne bi smelo da dođe do novog meča. Konačnu odluku doneće Takmičarska komisija i Disciplinski sud Vaterpolo Saveza Srbije.

Sve ono što se desilo u poslednja 24 sata nema veze sa treningom koji je zakazan za utorak, pošto je do dogovora došlo još pre finalnog turnira Kupa Srbije. Pošto Kragujevčani gostuju Breši u okviru Lige šampiona tražili su od ‘crveno-belih’ da sparinguju, a iz Beograda su dobili potvrdan odgovor.

Zvezda, kao što je poznato, ima već duže vreme problema sa terminima na bazenu “11. april” i trenira na polovini bazena u tom sportskom centru. Tako će u utorak šampion Srbije svoju polovinu podeliti sa Kragujevčanima, koji u sredu od 20.30 gostuju Breši u okviru petog kola Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu