Nova vest
Vaterpolo

Subota, 23.10.2010.

11:45

Održana promocija VK Crvena zvezda

Vaterpolo klub Crvena zvezda održao je u petak promociju ekipe za sezonu 2010-11.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvu utakmicu ‘crveno-beli‘ igraju već u nedelju od 19:45h na bazenu Tašmajdan, kada imu prvom kolu Kupa Srbije u goste dolazi ekipa Singidunuma.

Trener ‘crveno-belih’ Viktor Jelenić rekao je da se nada da bi njegov klub mogao uskoro da se bori u regionalnoj Evrointer ligi.

Želja nam je da se sa Vojvodinom borimo za drugo mesto u prvenstvu Srbije. Nadam se da bi Zvezda već ove sezone mogla da se takmiči u regionalnoj Evrointer ligi, uz Partizan, Vojvodinu i klubove iz Mađarske", dodao je Jelenić.

Kapiten ekipe Dejan Savić istakaoje da je izuzetno važno za naš vaterpolo da se Zvezda vratila na scenu.

Ne smemo da preskačemo stepenike. Daleko smo još od pravog večitog derbija Zvezde i Partizana Moramo kroz jaku ligu da stvaramo igrače kako bi nastavili kontinuitet reprezentacijer,jer bi u suprotnom usledio prekid dobrih rezultata”, istakao je Savić.

Ekipu će, pored Savića,činiti i golman reprezentacije Gojko Pijetlović, nekadašnji reprezentativac Risto Maljković, Dušan Krstić, koji je igrao za Makedoniju, Boban Antonijević, Marko Rusov, Boris Popović, Nikola Kocić, Viktor i Strahinja Rašović, Petar Ivošević, Ilija Đuretić, Nikola Petrović i Dragoslav Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu