Nova vest
Vaterpolo

Četvrtak, 14.06.2007.

23:01

Vaterpolo turnir "Nikola Kovačević"

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Vaterpolo klub „Crvena zvezda” organizuje drugi Memorijalni turnir ''Nikola Kovačević Kovač'', u znak sećanja na tragično preminulog člana Nikolu Kovačevića, učenika Gimnazije ''Sveti Sava'' u Beogradu. Turnir će se održati 16. i 17. juna 2007. godine na bazenu Sportsko-rekreativnog centra „Tašmajdan”. Početak turnira je u subotu, 16. juna u 9 časova, dok će se ceremonija svečanog otvaranja održati istog dana u 19. Predviđeno je da turnir svečano otvori Snežana Samardžić-Marković, ministar omladine i sporta.

Pored domaćina Crvene zvezde učesnici turnira su beogradski klubovi Partizan i Beograd, kao i gosti iz Herceg Novog, ekipa PVK Jadran. Na turniru će se takmičiti ekipe 16-ogodišnjaka, generacije kojoj je pripadao i sam Nikola Kovačević.

Ova manifestacija je zamišljena kao sportski susret mladih vaterpolista, ali i kao druženje mladića i devojaka sa osnovnom porukom ljubavi, tolerancije i drugarstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu