Prade: Jovetić košta 30 miliona

Fudbalski klub Fiorentina odbio je 13 miliona evra i dvojicu igrača Juventusa u zamenu za crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 18.07.2012.

12:16

Default images

Čelnici kluba iz Firence saopštili su da će 22-godišnjeg igrača pustiti tek ako dobije ponudu od 30 miliona evra.

Internet sajt Goal.com prenosi da je aktuelni šampion Italije pored novca Fiorentini ponudio Alesandra Matrija i Mikelea Pacijencu, a da bi Jovetić u novom klubu imao godišnju platu od četiri miliona evra, uz bonuse.

Sportski direktor Fiorentine Danijele Prade kazao je da će "ljubičasti" pregovarati o transferu Jovetića jedino ako im neko ponudi 30 miliona evra.

"Razgovarao sam sa vlasnicima kluba i rekli su mi da Jovetić nije na prodaju. Jedino ako neko ponudi 30 miliona, bez igrača uključenih u razmenu, možemo da sednemo za sto i pregovaramo", kazao je Prade.

"Jovetić je veoma kvalitetan igrač i želimo da na njemu gradimo budućnost kluba", dodao je on.

Reprezentativac Crne Gore u Fiorentinu je došao iz Partizana u maju 2008. godine za osam miliona evra, a u međuvremenu je postao jedan od najboljih igrača kluba iz Firence, koji je prošlu sezonu završio na 13. mestu italijanske Serije A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: