Saragosa: Ne znamo ništa o istrazi

Izvor: B92

Utorak, 05.02.2008.

14:40

Default images

Fudbalski klub Saragosa za sada nema informacije o hapšenju bivših funkcionera beogradske Crvene zvezde u vezi sa transferom Gorana Drulića u taj španski klub, rečeno je agenciji Beti u Saragosi. U španskom klubu ističu da je u vreme transfera Drulića u Saragosi bila druga uprava. Takođe, sadašnje rukovodstvo nije obavešteno o istrazi koja se u Srbiji vodi povodom transfera srpskog fudbalera.

MUP Srbije uhapsio je nekadašnje funkcionere fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragana Džajića, Vladimira Cvetkovića i Miloša Marinkovića i određena im je mera zadržavanja od 48 sati.

Džajić je bio sportski direktor, a zatim i predsednik Crvene zvezde, a sada je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i direktor reprezentativnih selekcija.

Drulić je nedavno tužio Zvezdu zbog neisplaćenog dela od transfera, a nedavno je policiji dao iskaz povodom toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: