Nova vest
Tenis

Utorak, 06.05.2014.

23:16

Madrid: Ana lako sa Bojanom

Duel srpskih teniserki u drugom kolu turnira u Madridu pripao je Ani Ivanović, 11. nositeljka na takmičenju savladala je Bojanu Jovanovski sa 2-0.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

I u trećoj rundi turnira je moguć srpski duel, Ivanovićeva čeka pobednicu duela između Jelene Janković i Anastasije Pavljučenkove.

Ana je imala velikih poteškoća u prvom setu da slomi otpor protivnice, Jovanovski je poklekla tek u devetom gemu, a u drugom periodu Ivanovićeva je vezala pet gemova i iskoristila prvu meč loptu za 6:4, 6:2.

Teniserke su u prvom setu suvereno održavale svoj servis, Jovanovski je bila na ivici brejka u osmom gemu, imala je čak tri prilike, a Ivanovićeva je istom merom uzvratila u narednom.

Odigrano je čak 11 poena u devetom periodu prvog seta, Ana je iskoristila treću brejk šansu i stigla do prilike za osvajanje seta.

To je i učinila, ali se Jovanovski ni u tim trenucima nije predavala, spasila je prvu, ali nije uspela i drugi set loptu.

U drugom delu viđena je potpuno drugačija slika, posle uvodna dva gema, Ana je uspela da ostvari dva brejka, osvoji pet uzastopnih gemova i u osmom je iskoristila prvu i jedinu meč loptu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu