Nova vest
Tenis

Nedelja, 05.02.2012.

15:31

Pobeda Jovanovski, odluka u dublu

Bojana Jovanovski pobedila je Kirsten Flipkens u četvrtom meču duela prvog kola FED kupa sa 6:2 i 6:4 i izjednačila rezultat na 2:2.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Odluka će pasti u dublu, koji će verovatno ponovo igrati Bojana Jovanovski. Njen par će biti Aleksandra Krunić.

Prethodno je Aleksandra Krunić, koja je zamenila povređenu Jelenu Janković, glatko izgubila od Vikmajerove.

Bojana je sjajno otvorila meč i sa dva "brejka" u prva tri gema povela sa 3:0. sa sedam uzastopnih poena, Bojana je došla do ogromne prednosti od 4:0.

Flipkensova je tek u petom gemu uspela da osvoji svoj servis, ali je naša teniserka odmah uzvratila i povela sa 5:1. Flipkens je odmah zatim smanjila na 5:2.

Flipkensova je izvršila veliki pritisak na servis naše teniserke u osmom gemu, ali je posle velike borbe Jovanovski uzela prvi set sa 6:2.

Na početku seta obe teniserke su uzele svoje servise, a onda je u trećem gemu Jovanovski imala dve brejk lopte, ali je posle velike borbe gem pripao Belgijanki.

I jedna i druga su nastavile trend osvajanja gemova na svoje servise, pa je rezultat posle osam odigranih gemova bio 4:4. Belgijanka je bila izuzetno agresivna, ali "brejka" nije bilo.

U devetom gemu Flipkens je loše servirala, Bojana to iskoristila i došla do tri vezane brejk lopte. Drugu je iskoristila i povela sa veoma značajnih 5:4.

Posle sat i 17 minuta igre Jovanobski je došla do tri meč lopte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu