Nova vest
Tenis

Sreda, 27.05.2009.

18:51

Ana srećna zbog ubedljive pobede

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je srećna što je relativno lako pobedila Tajlanđanku Tamarin Tanasugarn.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Ivanovićeva je dodala da je bila uzbuđena što je taj meč gledao predsednik Srbije Boris Tadić. Ana je pobedila Tanasugarn sa 2:0 u setovima (6:1, 6:2) i plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske.

"Srećna sam što sam ovim rezultatom pobedila, jer je meč lako mogao da se preokrene i rezultatski bude teži. Ostala sam smirena na početku drugog seta i uspela da završim meč relativno lakim rezultatom", rekla je Ivanovićeva u Parizu.

Srpska teniserka je istakla da ne može da uporedi duel sa Tajlanđankom sa onim iz prvog kola protiv Sare Erani, pošto su vremenski uslovi bili potpuno drugačiji.

"Teško je uporediti te mečeve pošto su uslovi bili potpuno drugačiji. Danas je bilo hladno i loptica je bila teška, trebalo mi je više vremena da se naviknem na to da udjem u teren i pridjem loptici. Zadovoljna sam igrom u prvom meču, Erani nije naivna protivnica za prvo kolo", smatra ona.

Ivanovićeva je dodala i da je uzbudjena što je srpski predsednik Boris Tadić gledao današnji meč.

"Predsednik mi je čestitao na pobedi. Bila sam nervozna kada sam ga videla u loži, ali sam pokušala da ostanem koncentrisana na svoju igru. Čast mi je što sam igrala pred predsednikom Srbije", rekla je teniserka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu