Nova vest
Tenis

Sreda, 05.06.2013.

13:15

Milojević ubedljiv, Đere ispao

Srpski junior Nikola Milojević plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, a Laslo Đere završio je takmičenje u trećoj rundi.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Milojević, koji je postavljen za drugog nosioca, u meču treće runde ubedljivo je savladao Meksikanca Lukasa Gomesa 6:0, 6:1 za 57 minuta igre.

Za prolaz u polufinale Milojević će se boriti sa šestim nosiocem Đanlukom Kincijem, koji je pobedio Alberta Alkarasa Ivoru iz Španije sa 6:2, 3:6, 6:2.

„Uvek idem kolo po kolo da ne bih sebe opteretio. Velika je čast igrati na Gren slemu. Sada mi predstoji četvrtfinale, očekujem teži meč nego danas. Čak sam i sebe iznenadio koliko sam kvalitetno odigrao danas. Pravio sam mnogo vinera forhendom, nisam mnogo grešio i igrao sam dobro svaki put kada je bilo potrebno“, rekao je Milojević posle meča za B92.

Đere, koji je bio treći nosilac na turniru, dobro je počeo meč, ali je na kraju izgubio od Čileanca Kristijana Garina sa 3:6, 6:3, 6:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu