Nova vest
Tenis

Petak, 31.05.2013.

23:05

Jovanovski: Znam da mi malo fali

Srpska teniserka Bojana Jovanovski istakla je da je u celini zadovoljna svojim učešćem na Rolan Garosu, ali da joj je krivo što nije bolje servirala.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Jovanovski je takmičenje na drugom Gren slem turniru sezone završila u trećem kolu, porazom od Ruskinje Svetlane Kuznjecove.

Krivo mi je, mislim da sam igrala solidno, ali nisam dobro servirala. Kada je bilo bitno, nisam uspela da zadržim servis. Protiv ovakvih igračica ne mogu da napravim deset brejkova“, rekla je Jovanovski, „Imam kvalitet, ali mi nešto fali da u bitnim trenucima odigram malo bolje. Treba mi još iskustva i mečeva. Moram da popravim servis da bih dobijala ovakve igračice, pred sezonu na travi cilj mi je da to popravim“.

Bojana je istakla da je veoma zadovoljna rezultatom u Parizu i da bez opterećenja dočekuje Vimbldon

Nisam očekivala ovakav rezultat, šljaka nije moja podloga, bilo mi je bitno da igram dobro u kontinuitetu, da se dobro spremim za travu. Idem opušteno na Vimbldon, mislim da ću se vratiti među 40. Ovo su mečevi koji pokazuju šta treba da se popravi i zadovoljna sam turnirom“, naglasila je Bojana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu