Nova vest
Tenis

Petak, 01.06.2012.

15:40

Ana: Ovo je moj maksimum

Ana Ivanović okončala je takmičenje na Rolan Garosa u trećem kolu, ali nije previše nezadovoljna.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpska teniserka smatra da je odigrala najbolje što može protiv Italijanke Sare Erani.

Ivanovićeva kaže da je u prvom setu dominirala, ali da je njena rivalka zanačjno podigla nivo igre u drugom setu, i da je konačni rezultat posledica njenog kvalitetnog nastupa.

"Nemam za čime da žalim jer sam dala sve od sebe. U nekim momentima nisam igrala dovoljno dobro, ali je u tim trenucima to bio moj maksimum. Ne želim da me ovo sputa u daljem napretku jer sam tek na pola sezone", rekla je Ana za agenciju Beta.

"Erani je počela bolje da igra u drugom setu, od prvog poena su joj loptice bile 'teže' i bolje je servirala, nisam imala toliko šansi i nisam dominirala koliko u prvom setu. Mislim da je servis aspekat u igri koji je danas odlučio, jer nisam mnogo prvih servisa ubacila", kazala je Ivanovićeva.

"Više bi mi značilo da dobro odigram na Vimbldonu, iskreno, jer je to za nas tenisere najprestižniji turnir, ali je i Olimpijada veoma posebna. Ne bih se bunila da i tu odigram dobro", rekla je Ivanovićeva.

Erani u osmini finala igra sa Kuznjecovom, koja je pobedila Radvanjsku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu